Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nocturnos F.C (1415158) - VALDELORS (1368666) » 695092034: T69/R2

Copa 695092034 Información oficial sobre el partido 695092034 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

Nocturnos F.C Alineación oficial del equipo 'Nocturnos F.C' en el partido 2 - 3 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Nocturnos F.C Alineación oficial del equipo 'Nocturnos F.C' en el partido 0 - 5 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nocturnos F.C

Goles Goles

  • 137 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 15 una excel·lent centrada de Pablo Velasco Pando va arribar a Toto Kouakou, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Nocturnos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Toto Kouakou va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): José Muñiz quasi marca en una jugada assajada de córner que János Simon havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Arbell de Nocturnos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

VALDELORS

Goles Goles

  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 66 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Rimas Listopadskis.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Als 67 minuts de partit, Hans-Georg Kronbeck de VALDELORS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 99 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 99, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Hans-Georg Kronbeck es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Juan Manuel Valdés en un penal llençat per en Henk Brauwers va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Redouane Kadem la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de VALDELORS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del VALDELORS va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Hans-Georg Kronbeck no va poder controlar.
  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): En Francesco Davide Molinini va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.