Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cristal F.C. (1414747) - c.d. atletico baleares (485639) » 692145124: T69/J5/VII

Liga 692145124 Información oficial sobre el partido 692145124 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.968 (39004)

Campalbo Alineación oficial del equipo 'Campalbo' en el partido 3 - 0 Cordoba Silverbacks Alineación oficial del equipo 'Cordoba Silverbacks' en el partido
Miguel Ángel Grijalva (21') 1 - 0
Sergi Mademont (26') 2 - 0
Antonio Cebada (72') 3 - 0
Campalbo Alineación oficial del equipo 'Campalbo' en el partido 3 - 0 Cordoba Silverbacks Alineación oficial del equipo 'Cordoba Silverbacks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Campalbo Alineación oficial del equipo 'Campalbo' en el partido 2 - 0 Cordoba Silverbacks Alineación oficial del equipo 'Cordoba Silverbacks' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campalbo

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Miguel Ángel Grijalva de Campalbo aconseguir un gol al minut 21 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Campalbo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sergi Mademont va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antonio Cebada es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Zamarromalo va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tică Cârstoiu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Miguel Ángel Grijalva va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergio Anguiano. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Miguel Ángel Grijalva de Campalbo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Campalbo ho intentava per la dreta per mitjà de Flavio Martínez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Adrián Masero després que el jugador de Campalbo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Cordoba Silverbacks

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Pedro Durall va fer al minut 11 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Elvis Ghica, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Pedro Durall quasi marca en una jugada assajada de córner que Felipe Redondo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Castells de Silverbacks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Felipe Redondo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Cepeda de Silverbacks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.