Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piperos FC (1368860) - Los Urrutias FC (795766) » 692144896: T69/J5/VII

Liga 692144896 Información oficial sobre el partido 692144896 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.964 (39000)

katakrak Alineación oficial del equipo 'katakrak' en el partido 0 - 0 Mayeta team Alineación oficial del equipo 'Mayeta team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
katakrak Alineación oficial del equipo 'katakrak' en el partido 2 - 0 Mayeta team Alineación oficial del equipo 'Mayeta team' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

katakrak

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip katakrak David Buades quasi marca al minut 12 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Patricio Camariñas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): katakrak va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eugenio Caravéo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Saverio Belmonte va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de katakrak.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Joan Sagol va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): katakrak va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Irigay va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Enrique Navarrete Tome.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Saverio Belmonte va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Irigay de katakrak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Mayeta team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Addison Olmos va entorpir al marcador d'en Onur Bereket per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Emilio Robles va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): El Mayeta va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 89 amb un llançament de falta perillós. En Hernán Soto però, la va tirar centrada i amb poca potència.