Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

club real Madrid (773428) - Foios A (1584599) » 692139919: T69/J6/VII

Liga 692139919 Información oficial sobre el partido 692139919 en Hattrick

14.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / VII.875 (38911)

club real Madrid Alineación oficial del equipo 'club real Madrid' en el partido 0 - 6 Atlètic Vazzos CF Alineación oficial del equipo 'Atlètic Vazzos CF' en el partido
0 - 1 Jake Adamson (26')
0 - 2 Armon Iftixorov (34')
0 - 3 Albin Zaradkiewicz (38')
0 - 4 Armon Iftixorov (61')
0 - 5 Andrey Geshev (62')
0 - 6 Armon Iftixorov (64')
club real Madrid Alineación oficial del equipo 'club real Madrid' en el partido 0 - 6 Atlètic Vazzos CF Alineación oficial del equipo 'Atlètic Vazzos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
club real Madrid Alineación oficial del equipo 'club real Madrid' en el partido 0 - 7 Atlètic Vazzos CF Alineación oficial del equipo 'Atlètic Vazzos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

club real Madrid

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Gabri Porqueras va disposar d'una bona oportunitat al minut 50, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Atlètic Vazzos CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Madrid. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jake Adamson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del los Vazzos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 26.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Armon Iftixorov va aprofitar un error defensiu al minut 34, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a los Vazzos.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Albin Zaradkiewicz de los Vazzos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 38 de partit.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Armon Iftixorov, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Andrey Geshev va augmentar l'avantatge de los Vazzos a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, los Vazzos va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Armon Iftixorov, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jake Adamson va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mika Roiko rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Albin Zaradkiewicz va ser clau en la jugada d'atac de los Vazzos al minut 39, quan ell mateix va fer una passada brutal a Lars Valkhof, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de los Vazzos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lucky Huete va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Armon Iftixorov, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Armon Iftixorov va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Lars Valkhof va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jake Adamson de los Vazzos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.