Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Principe das bateas (1458564) - TERUEL PATRIMONIO HISTÓRICO (48722) » 692138671: T69/J2/VII

Liga 692138671 Información oficial sobre el partido 692138671 en Hattrick

16.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VII.853 (38889)

Rayo Vallecano ADRV Alineación oficial del equipo 'Rayo Vallecano ADRV' en el partido 2 - 3 Batalla de Zama Alineación oficial del equipo 'Batalla de Zama' en el partido
Jairo Alejandro Campos (21') 1 - 0
1 - 1 Patricio Reyna (43')
Jairo Alejandro Campos (61') 2 - 1
2 - 2 Erasmo Sesar (73')
2 - 3 José Galdames (89')
Rayo Vallecano ADRV Alineación oficial del equipo 'Rayo Vallecano ADRV' en el partido 2 - 3 Batalla de Zama Alineación oficial del equipo 'Batalla de Zama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Vallecano ADRV Alineación oficial del equipo 'Rayo Vallecano ADRV' en el partido 0 - 3 Batalla de Zama Alineación oficial del equipo 'Batalla de Zama' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Vallecano ADRV

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jairo Alejandro Campos de Vallecano aconseguir un gol al minut 21 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): El porter de Vallecano va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jairo Alejandro Campos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Jairo Alejandro Campos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Paco Mareval quasi marca en una jugada assajada de córner que Ernst Vornberger havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ancor Cervera, el jugador de Vallecano va ser expulsat al minut 86.

Batalla de Zama

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Patricio Reyna, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Erasmo Sesar va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 73.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Batalla. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que José Galdames xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 13 en Etxahun Beloki ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Gabriele Steccanella el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 Gabriele Steccanella va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gerard Solbes va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Gabriele Steccanella per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 28, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): José Galdames va marcar al minut 44 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Erasmo Sesar, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Batalla que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Erlaitz Arratzua, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Alberto Lapuente Mínguez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 85, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gerard Solbes va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Martínez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.