Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUENTE CUATRO FC (772099) - CD Torrevieja (1434357) » 692137002: T69/J5/VII

Liga 692137002 Información oficial sobre el partido 692137002 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.823 (38859)

FUTBOL CLUB PETERRETE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB PETERRETE' en el partido 1 - 2 MortadeloFC Alineación oficial del equipo 'MortadeloFC' en el partido
Pablo Murillo (10') 1 - 0
1 - 1 Marcu Robu (29')
1 - 2 Rafael Rollán Alonso (69')
FUTBOL CLUB PETERRETE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB PETERRETE' en el partido 1 - 2 MortadeloFC Alineación oficial del equipo 'MortadeloFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FUTBOL CLUB PETERRETE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB PETERRETE' en el partido 2 - 0 MortadeloFC Alineación oficial del equipo 'MortadeloFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FUTBOL CLUB PETERRETE

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Corria el minut 10, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. PETERRETE s'avançava en el marcador després que en Pablo Murillo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Al minut 11 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Pablo Murillo, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Klaus Steen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

MortadeloFC

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): MortadeloFC sabia com jugar al contraatac, i al minut 29, Marcu Robu va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 108 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Josep Maria Masat és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Rafael Rollán Alonso perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): MortadeloFC va estar a punt de marcar quan Josep Maria Masat va fer una passada impressionant a Màrius Cruillas, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): MortadeloFC van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Víctor Javier Gorostiaga des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Salvador Pijuan va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MortadeloFC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Salvador Pijuan de MortadeloFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Màrius Cruillas de MortadeloFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.