Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Abeto (315050) - Amor, Dinero y Salud (1591777) » 692135675: T69/J9/VII

Liga 692135675 Información oficial sobre el partido 692135675 en Hattrick

04.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / VII.799 (38835)

alfaracing Alineación oficial del equipo 'alfaracing' en el partido 3 - 0 Amor, Dinero y Salud Alineación oficial del equipo 'Amor, Dinero y Salud' en el partido
Pablo Riaza (25') 1 - 0
Martin Ťapko (27') 2 - 0
Martin Ťapko (52') 3 - 0
alfaracing Alineación oficial del equipo 'alfaracing' en el partido 3 - 0 Amor, Dinero y Salud Alineación oficial del equipo 'Amor, Dinero y Salud' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alfaracing Alineación oficial del equipo 'alfaracing' en el partido 3 - 0 Amor, Dinero y Salud Alineación oficial del equipo 'Amor, Dinero y Salud' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alfaracing

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Pablo Riaza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de alfaracing.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de alfaracing va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Martin Ťapko progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 52 (Gol de falta): Martin Ťapko va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 52 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Egolf Adlergang! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Javier Rubianes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): alfaracing va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Egolf Adlergang ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local José María Alemán Pardo per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Genís Eleizamendi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de alfaracing a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Juan Colmenero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Martin Ťapko de alfaracing va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Moreno Kehrli. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Amor, Dinero y Salud

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Dinero van sortir al contraatac al minut 19, però Mihai Bercaru va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Moreno Kehrli haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Dinero al minut 56.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dinero van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dávid Andó va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Moreno Kehrli no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Maksymilian Klunder estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Dinero sortien al contraatac. La falta llançada per Pepelu Villaruel va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Maciej Kmieć després que el jugador de Dinero li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.