Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PICHONES FC. (30619) - F. C. Pastoreta (1365425) » 692133694: T69/J5/VII

Liga 692133694 Información oficial sobre el partido 692133694 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.764 (38800)

Málaga CFC Alineación oficial del equipo 'Málaga CFC' en el partido 5 - 1 Kikotas FC Alineación oficial del equipo 'Kikotas FC' en el partido
Josué Bayo (33') 1 - 0
Luis Enrique Sánchez Zarzosa (47') 2 - 0
2 - 1 Enrique Arteta (56')
Josué Bayo (63') 3 - 1
Digno Corcubión (73') 4 - 1
Miquel Serrat (79') 5 - 1
Málaga CFC Alineación oficial del equipo 'Málaga CFC' en el partido 5 - 1 Kikotas FC Alineación oficial del equipo 'Kikotas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Málaga CFC Alineación oficial del equipo 'Málaga CFC' en el partido 3 - 0 Kikotas FC Alineación oficial del equipo 'Kikotas FC' en el partido
Tiene suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Málaga CFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Josué Bayo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Málaga se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 33.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luis Enrique Sánchez Zarzosa va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de 李 (Li) 晓城 (Xiaocheng) la va rematar Josué Bayo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Málaga el 3 - 1.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): En Alfonso Peña Rubia entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Málaga, un peu providencial d'en Digno Corcubión va situar el 4-1 al panell digital.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Málaga va aconseguir el 5 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Digno Corcubión, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Miquel Serrat que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Málaga va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 潘 (Pan) 民佳 (Minjia) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jordi Utrera.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Málaga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 李 (Li) 晓城 (Xiaocheng) en un 1 contra 1 amb el porter Jordi Utrera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Miquel Serrat de Málaga va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Luis Enrique Sánchez Zarzosa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jordi Utrera va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Santelices. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gregorio Lucas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Kikotas FC

Goles Goles

  • 154 Minuto 56 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Enrique Arteta. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Málaga. La jugada d'estratègia del Kikotas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en David Gaizaráin va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Nájera, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kikotas, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Enrique Arteta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 57, en un 1 contra 1 amb el porter, però Sergio Góntar va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Pedro Galaz des de l'esquerra.