Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SQUADRA BIANCA-AZURRA (1333376) - PLUS ULTRA BARÇA (434496) » 692133100: T69/J10/VII

Liga 692133100 Información oficial sobre el partido 692133100 en Hattrick

11.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VII.753 (38789)

SQUADRA BIANCA-AZURRA Alineación oficial del equipo 'SQUADRA BIANCA-AZURRA' en el partido 2 - 6 A.D.Villarosa Alineación oficial del equipo 'A.D.Villarosa' en el partido
0 - 1 Juan Jiménez Cacho (2')
0 - 2 Juan Jiménez Cacho (4')
0 - 3 Antonio Mateos (32')
Sergio Recio (35') 1 - 3
1 - 4 Antonio Mateos (40')
Ajeder Bensebbou (68') 2 - 4
2 - 5 Robert Sasarols (81')
2 - 6 Robert Sasarols (84')
SQUADRA BIANCA-AZURRA Alineación oficial del equipo 'SQUADRA BIANCA-AZURRA' en el partido 2 - 6 A.D.Villarosa Alineación oficial del equipo 'A.D.Villarosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SQUADRA BIANCA-AZURRA Alineación oficial del equipo 'SQUADRA BIANCA-AZURRA' en el partido 1 - 4 A.D.Villarosa Alineación oficial del equipo 'A.D.Villarosa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SQUADRA BIANCA-AZURRA

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): El BIANCA-AZURRA no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Sergio Recio es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Ajeder Bensebbou va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Juan Yáñez-Fajardo va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 9 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Luis Pertúz va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 26 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Luis Pertúz de BIANCA-AZURRA es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 31, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Bernardino Galbarro no oblidarà el que li va passar durant el minut 50. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

A.D.Villarosa

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BIANCA-AZURRA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Jiménez Cacho la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del A.D.Villarosa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 2.
  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ovidio Daira la va rematar Juan Jiménez Cacho amb una magnífica volea que va fer pujar per a A.D.Villarosa el 0 - 2.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Antonio Mateos va aprofitar un error defensiu al minut 32, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a A.D.Villarosa.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, A.D.Villarosa va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Antonio Mateos.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): En Ovidio Daira entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al A.D.Villarosa, un peu providencial d'en Robert Sasarols va situar el 2-5 al panell digital.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a A.D.Villarosa l'avantatge per 2 - 6. Robert Sasarols en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Pablo Rueda va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Jiménez Cacho després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ismael Llambrich va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Benxamín Babaredo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.