Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ErlantzG team (777971) - GOLOSA CF (1417067) » 692131308: T69/J10/VII

Liga 692131308 Información oficial sobre el partido 692131308 en Hattrick

11.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VII.721 (38757)

Las Rozas-Las Matas CF Alineación oficial del equipo 'Las Rozas-Las Matas CF' en el partido 2 - 1 GOLOSA CF Alineación oficial del equipo 'GOLOSA CF' en el partido
0 - 1 Bogdan Stamin (2')
Rigoberto Vecino (29') 1 - 1
Simplice Makoun (37') 2 - 1
Las Rozas-Las Matas CF Alineación oficial del equipo 'Las Rozas-Las Matas CF' en el partido 2 - 1 GOLOSA CF Alineación oficial del equipo 'GOLOSA CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Las Rozas-Las Matas CF Alineación oficial del equipo 'Las Rozas-Las Matas CF' en el partido 3 - 2 GOLOSA CF Alineación oficial del equipo 'GOLOSA CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,7 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Rozas-Las Matas CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del GOLOSA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rigoberto Vecino la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del RozasMatas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 29.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Simplice Makoun va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Ladislau Carrió, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Simplice Makoun de RozasMatas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

GOLOSA CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Bogdan Stamin va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip GOLOSA Joaquín Torres quasi marca al minut 9 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en César Hurtado l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en César Hurtado va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nicolò Vianello que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nicolò Vianello ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Alberto Camargo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bogdan Stamin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Alfredo Pozo López al minut 49 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 89, en un 1 contra 1 amb el porter, però Pablo Ridao va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de César Hurtado des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Joaquín Torres quasi aconsegueix empatar per GOLOSA al minut 89, però Pablo Ridao va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquín Torres de GOLOSA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.