Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bitlles cop (433718) - Sporting de Gijon SAD (437445) » 692131205: T69/J12/VII

Liga 692131205 Información oficial sobre el partido 692131205 en Hattrick

25.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VII.719 (38755)

bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 0 - 1 Sporting de Gijon SAD Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijon SAD' en el partido
0 - 1 Hormoz Khashaki (36')
bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 0 - 1 Sporting de Gijon SAD Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijon SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 2 - 0 Sporting de Gijon SAD Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijon SAD' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bitlles cop

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a bitlles per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Uroš Anđelković, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Cabreta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Azər Babayev va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del bitlles van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Konstancjusz Stańczykowski, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Sporting de Gijon SAD

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sporting eren letals, i Hormoz Khashaki va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Kristián Blažek va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xhemal Bytyqi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claus Juergen Rueß de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tauno Sits es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tauno Sits es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.