Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DEPORTIVO PIÑOCAS (1420646) - bitlles cop (433718) » 692131202: T69/J11/VII

Liga 692131202 Información oficial sobre el partido 692131202 en Hattrick

18.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / VII.719 (38755)

DEPORTIVO PIÑOCAS Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO PIÑOCAS' en el partido 0 - 2 bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido
0 - 1 Ovidio Pernía (27')
0 - 2 Alberto Cabreta (52')
DEPORTIVO PIÑOCAS Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO PIÑOCAS' en el partido 0 - 2 bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
DEPORTIVO PIÑOCAS Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO PIÑOCAS' en el partido 0 - 5 bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEPORTIVO PIÑOCAS

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 20, un contraatac del DEPORTIVO no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Bohumil Orság perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

bitlles cop

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ovidio Pernía va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Alberto Cabreta va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 52, i va fer pujar el 0 - 2 per a bitlles.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ovidio Pernía que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Fabio Salici, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Myron van der Paar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, el bitlles va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Azər Babayev s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ovidio Pernía, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 235 Minuto 64 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Alberto Cabreta de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 76 per Eduardo Cabex va anar a parar a la creueta.