Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarambana's Club (439617) - BalónPinchao (1370705) » 692130160: T69/J3/VII

Liga 692130160 Información oficial sobre el partido 692130160 en Hattrick

23.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / VII.701 (38737)

Tarambana's Club Alineación oficial del equipo 'Tarambana's Club' en el partido 5 - 0 Dinamo de la Concepcion Alineación oficial del equipo 'Dinamo de la Concepcion' en el partido
Ferdynand Mirocha (29') 1 - 0
Pablo Alejandro Polo (49') 2 - 0
Pablo Alejandro Polo (55') 3 - 0
Pablo Alejandro Polo (70') 4 - 0
Dàvid Rosich (80') 5 - 0
Tarambana's Club Alineación oficial del equipo 'Tarambana's Club' en el partido 5 - 0 Dinamo de la Concepcion Alineación oficial del equipo 'Dinamo de la Concepcion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tarambana's Club Alineación oficial del equipo 'Tarambana's Club' en el partido 5 - 0 Dinamo de la Concepcion Alineación oficial del equipo 'Dinamo de la Concepcion' en el partido
Tiene un resultado normal 5.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarambana's Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Ferdynand Mirocha va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Tarambanas.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Tarambanas va aconseguir el 2 - 0 quan Pablo Alejandro Polo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pablo Alejandro Polo va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Tarambanas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pablo Alejandro Polo des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Tarambanas va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dàvid Rosich, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Alejandro Polo va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Salva Fuster Ruiz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Ciprian Hapca va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Segismundo Nájera del Tarambanas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Gert Zeidler gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Salva Fuster Ruiz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Tomasz Piechówka, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Dinamo de la Concepcion

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Brais Rotea va rebre molts aplaudiments. Al minut 28 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alberto De Haro va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Juan Antonio Ballestín rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Ignacio Guerra de Concepcion va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.