Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rc Ron Fc (992847) - Cruzzitos (125689) » 692128917: T69/J14/VII

Liga 692128917 Información oficial sobre el partido 692128917 en Hattrick

09.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VII.678 (38714)

MLDRL FC Alineación oficial del equipo 'MLDRL FC' en el partido 2 - 2 Los frutis Alineación oficial del equipo 'Los frutis' en el partido
0 - 1 Diogenis Vrakozonis (53')
Jesús Márquez López (54') 1 - 1
Simon Cortenrade (68') 2 - 1
2 - 2 Dawid Lorenc (79')
MLDRL FC Alineación oficial del equipo 'MLDRL FC' en el partido 2 - 2 Los frutis Alineación oficial del equipo 'Los frutis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MLDRL FC Alineación oficial del equipo 'MLDRL FC' en el partido 2 - 0 Los frutis Alineación oficial del equipo 'Los frutis' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MLDRL FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jesús Márquez López va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. MLDRL empatava el partit, 1 a 1, al minut 54.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Simon Cortenrade va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de MLDRL.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): MLDRL va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Simon Cortenrade va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): MLDRL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Simon Cortenrade ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Fidel Jiménez Gago va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MLDRL.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Fidel Jiménez Gago va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a MLDRL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Simon Cortenrade, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Domingo Jánez de MLDRL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Rojas Lobo.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diógenes Yates de MLDRL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diógenes Yates es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Los frutis

Goles Goles

  • 106 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El frutis sempre confia amb les genialitats d'en Diogenis Vrakozonis; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 79 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Dawid Lorenc marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de frutis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fernando Infante Leite, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): frutis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 48, quan Francho Esteñoz va quedar-se sol davant el porter Vasiliy Syrovatkin, però aquest va poder aturar el xut.