Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scandivailles (307852) - Lavom (120764) » 692128176: T69/J11/VII

Liga 692128176 Información oficial sobre el partido 692128176 en Hattrick

18.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / VII.665 (38701)

Forfrydable Jenny Alineación oficial del equipo 'Forfrydable Jenny' en el partido 0 - 0 Lavom Alineación oficial del equipo 'Lavom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Forfrydable Jenny Alineación oficial del equipo 'Forfrydable Jenny' en el partido 2 - 0 Lavom Alineación oficial del equipo 'Lavom' en el partido
Tiene mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forfrydable Jenny

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Casterá va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sigismundo Duque de Estrada! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Forfrydable va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 56 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fede López González ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Amhaws Touzi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Alcadio Guergue va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Forfrydable se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Forfrydable per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 73, quan Alcadio Guergue va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lavom

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 5 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Juan Rastrilla quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Lavom van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de Xamai Ordeñanaibarretxe des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): José Carlos Montes Sanz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lavom que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lavom va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Konstantin Lubnin va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Rastrilla de Lavom la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Salinas Rojas de Lavom es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Carlos Montes Sanz.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar José Carlos Montes Sanz de Lavom per doble groga al minut 75.