Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

José Mourinho C.F. (774510) - HaM (314875) » 692126506: T69/J13/VII

Liga 692126506 Información oficial sobre el partido 692126506 en Hattrick

02.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / VII.635 (38671)

marranos FC Alineación oficial del equipo 'marranos FC' en el partido 0 - 7 HaM Alineación oficial del equipo 'HaM' en el partido
0 - 1 Evgeniy Cholak (9')
0 - 2 Evgeniy Cholak (12')
0 - 3 Bogdan Ştefănică (31')
0 - 4 Estepan Loa (38')
0 - 5 Pablo Escuer (48')
0 - 6 Joan Ignasi Gràcia (60')
0 - 7 Joan Ignasi Gràcia (78')
marranos FC Alineación oficial del equipo 'marranos FC' en el partido 0 - 7 HaM Alineación oficial del equipo 'HaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
marranos FC Alineación oficial del equipo 'marranos FC' en el partido 0 - 9 HaM Alineación oficial del equipo 'HaM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marranos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Baltasar Embid va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Joan Ignasi Gràcia. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Matías Roig va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marcos Fernández-Espartero rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Vega de marranos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

HaM

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Evgeniy Cholak va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Evgeniy Cholak va augmentar l'avantatge de HaM a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Bogdan Ştefănică de HaM va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Estepan Loa va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 48, HaM va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pablo Escuer.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Passaven 60 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Joan Ignasi Gràcia va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de HaM, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Joan Ignasi Gràcia va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Pablo Escuer va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Antonio Mariano va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 284 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Joan Ignasi Gràcia de HaM va fallar un penal al minut 82. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pablo Escuer, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pablo Escuer va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Mitjà de HaM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.