Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanal F.C. (796500) - Crystal Frontier FC (486885) » 692121505: T69/J9/VII

Liga 692121505 Información oficial sobre el partido 692121505 en Hattrick

04.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / VII.546 (38582)

Sanal F.C. Alineación oficial del equipo 'Sanal F.C.' en el partido 5 - 1 Unicornia Orgullosa Alineación oficial del equipo 'Unicornia Orgullosa' en el partido
José Enrique Cóppola (23') 1 - 0
1 - 1 Héctor Sebastián Ruccella (25')
Ektoras Papageorgiou (39') 2 - 1
Benet Rojas Mendoza (60') 3 - 1
Benet Rojas Mendoza (63') 4 - 1
Benet Rojas Mendoza (77') 5 - 1
Sanal F.C. Alineación oficial del equipo 'Sanal F.C.' en el partido 5 - 1 Unicornia Orgullosa Alineación oficial del equipo 'Unicornia Orgullosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sanal F.C. Alineación oficial del equipo 'Sanal F.C.' en el partido 2 - 0 Unicornia Orgullosa Alineación oficial del equipo 'Unicornia Orgullosa' en el partido
Tiene bastante suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanal F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Sanal, atacant per l'esquerra al minut 23, va aprofitar el magnífic llançament de José Enrique Cóppola per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Ektoras Papageorgiou de Sanal, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Benet Rojas Mendoza va incrementar l'avantatge de Sanal amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Benet Rojas Mendoza es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Benet Rojas Mendoza va augmentar la diferència de Sanal a 5 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Presebal Juanko va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sanal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, José Enrique Cóppola gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Timóteo Coelho Sousa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Sanal va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Ektoras Papageorgiou va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 83 en Silvio Garin ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Modestio Soto el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ektoras Papageorgiou.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Modestio Soto de Sanal es va guanyar la targeta groga merescudament.

Unicornia Orgullosa

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Unicornia van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 25, quan Héctor Sebastián Ruccella va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Unicornia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emilio Melonar, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Volkert Koeth de Unicornia va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Pedro Soto que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 209 Minuto 66 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Héctor Sebastián Ruccella, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Sanal, però Ovidio Fonseca no va poder encertar el xut.