Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

N'ast Bobcats Academy (1589040) - Atalcape (49265) » 692121106: T69/J7/VII

Liga 692121106 Información oficial sobre el partido 692121106 en Hattrick

21.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VII.539 (38575)

N'ast Bobcats Academy Alineación oficial del equipo 'N'ast Bobcats Academy' en el partido 5 - 0 Dewakis Team Alineación oficial del equipo 'Dewakis Team' en el partido
Johnathan Albert (8') 1 - 0
Carlos Miralles (28') 2 - 0
Gian Luigi Gallucci (32') 3 - 0
Jon Everett (39') 4 - 0
Manuel Monje Alcázar (79') 5 - 0
N'ast Bobcats Academy Alineación oficial del equipo 'N'ast Bobcats Academy' en el partido 5 - 0 Dewakis Team Alineación oficial del equipo 'Dewakis Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
N'ast Bobcats Academy Alineación oficial del equipo 'N'ast Bobcats Academy' en el partido 5 - 0 Dewakis Team Alineación oficial del equipo 'Dewakis Team' en el partido
Tiene un resultado normal 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

N'ast Bobcats Academy

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Johnathan Albert va donar a Bobcats un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos Miralles, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Bobcats.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gian Luigi Gallucci va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Bobcats va aconseguir el 4 - 0 quan Jon Everett va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bobcats va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manuel Monje Alcázar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): José María Pérez Rubio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Noel Christian Upmann va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Noel Christian Upmann al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Salvador 'Nacho' Freijomil va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Jon Everett es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, José María Pérez Rubio de Bobcats va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en José María Pérez Rubio va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Dewakis Team

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rithy Kimsien va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 77. En José David Irisco va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Farid Kupper de Dewakis es va guanyar la targeta groga merescudament.