Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Jonqueres (491053) - Los Caballeros del espacio (1372540) » 692119929: T69/J7/VII

Liga 692119929 Información oficial sobre el partido 692119929 en Hattrick

21.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VII.518 (38554)

F.C.Jonqueres Alineación oficial del equipo 'F.C.Jonqueres' en el partido 0 - 0 Los Caballeros del espacio Alineación oficial del equipo 'Los Caballeros del espacio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Jonqueres Alineación oficial del equipo 'F.C.Jonqueres' en el partido 3 - 0 Los Caballeros del espacio Alineación oficial del equipo 'Los Caballeros del espacio' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Jonqueres

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Marat Saetov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): F.C.Jonqueres va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Jan Villamil va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Horācijs Baumanis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 29 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jan Villamil va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Erotas Paparigopoulos hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pietro Bosio havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Pietro Bosio del F.C.Jonqueres ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Valentin Parushev! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valentin Parushev.

Los Caballeros del espacio

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Narcís Deutú va servir per deixar enrere el gegant Juan Carlos Martínez al minut 14, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Caballeros van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Mario Ibaceta des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Caballeros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José María del Prado va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Antonio Hernández Iruela de Caballeros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.