Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Saligol (1586774) - Folixa Team (777031) » 692118125: T69/J4/VII

Liga 692118125 Información oficial sobre el partido 692118125 en Hattrick

30.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VII.486 (38522)

Saligol Alineación oficial del equipo 'Saligol' en el partido 2 - 1 Folixa Team Alineación oficial del equipo 'Folixa Team' en el partido
Risto Lintonen (28') 1 - 0
Juan Javier Guisla (31') 2 - 0
2 - 1 Antonio Bastioni (86')
Saligol Alineación oficial del equipo 'Saligol' en el partido 2 - 1 Folixa Team Alineación oficial del equipo 'Folixa Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Saligol Alineación oficial del equipo 'Saligol' en el partido 2 - 0 Folixa Team Alineación oficial del equipo 'Folixa Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saligol

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Risto Lintonen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Saligol.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Saligol va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Javier Guisla, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Saligol va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Javier Guisla en un 1 contra 1 amb el porter Genís Berdor, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Sorin Nicolcioiu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Saligol.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Saligol va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Myron Tereschuk ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 209 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Okan Erbey va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Diego Valino. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, João Costa Guimarães gairebé va marcar per a Saligol des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 219 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Saligol va estar a punt d'arribar en un córner. En Risto Lintonen va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Okan Erbey de Saligol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): João Costa Guimarães de Saligol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter Kibili de Saligol es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Folixa Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Folixa va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Antonio Bastioni, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.