Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sporting utielano (488214) - Athlantic Balompie (797544) » 692116991: T69/J14/VII

Liga 692116991 Información oficial sobre el partido 692116991 en Hattrick

09.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VII.465 (38501)

sporting utielano Alineación oficial del equipo 'sporting utielano' en el partido 1 - 2 Athlantic Balompie Alineación oficial del equipo 'Athlantic Balompie' en el partido
Yanko Petkov (6') 1 - 0
1 - 1 Tomas Wieden (8')
1 - 2 Tomas Wieden (14')
sporting utielano Alineación oficial del equipo 'sporting utielano' en el partido 1 - 2 Athlantic Balompie Alineación oficial del equipo 'Athlantic Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sporting utielano Alineación oficial del equipo 'sporting utielano' en el partido 2 - 1 Athlantic Balompie Alineación oficial del equipo 'Athlantic Balompie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting utielano

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador Yanko Petkov de sporting, després de 6 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): sporting enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el sporting va posar setge sobre la defensa central visitant però en Álvaro Quevedo Solís no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 68 minuts, en Edward Zboch no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): sporting van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Tjerk Cortvrint va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): sporting van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 87 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Yanko Petkov no va ser gens encertat.

Athlantic Balompie

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Athlantic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tomas Wieden va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Tomas Wieden va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tomas Wieden ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Baudilio Munín després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miguel Ángel Mazo López va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jerzy Żabik va entorpir al marcador d'en Josep Joan Aicart per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Athlantic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pepe Luis Rivero, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Tomas Wieden va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Bogdan Lenţu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miguel Ángel Mazo López, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Josep Joan Aicart va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Tomas Wieden de Athlantic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Tomas Wieden se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.