Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Koniek (1595606) - FC Pitxurris (1418536) » 692112476: T69/J6/VII

Liga 692112476 Información oficial sobre el partido 692112476 en Hattrick

14.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / VII.385 (38421)

Koniek Alineación oficial del equipo 'Koniek' en el partido 0 - 4 FC Pitxurris Alineación oficial del equipo 'FC Pitxurris' en el partido
0 - 1 Gershom Leshem (6')
0 - 2 Batı Tuluğ (42')
0 - 3 Batı Tuluğ (56')
0 - 4 David Elso (61')
Koniek Alineación oficial del equipo 'Koniek' en el partido 0 - 4 FC Pitxurris Alineación oficial del equipo 'FC Pitxurris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Koniek Alineación oficial del equipo 'Koniek' en el partido 0 - 2 FC Pitxurris Alineación oficial del equipo 'FC Pitxurris' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Koniek

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Denis Gabrielavičius va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Koniek va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dobre Gigoski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Koniek van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Norman Modest va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Koniek van sortir al contraatac al minut 69, però Norman Modest va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reza Ghaffari.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dobre Gigoski de Koniek la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Pitxurris

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): En Luis Urbina va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Gershom Leshem la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Luis Urbina va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 42 de joc. Batı Tuluğ es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Batı Tuluğ va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Pitxurris va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan David Elso va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Djair Bernardes Ávila va estar a punt de posar per davant a Pitxurris amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Valdis Daugalas va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Tim Geyr, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 18 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pitxurris va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Batı Tuluğ va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 31, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Urbina va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Batı Tuluğ va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Ovidiu Ciulin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Batı Tuluğ al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tim Geyr, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tim Geyr va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Pitxurris quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan José María Vázquez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ovidiu Ciulin de Pitxurris amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.