Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Noltianos CF (1582624) - Al Andalus (1334622) » 692112083: T69/J5/VII

Liga 692112083 Información oficial sobre el partido 692112083 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.378 (38414)

Noltianos CF Alineación oficial del equipo 'Noltianos CF' en el partido 6 - 0 UD Fornacense Alineación oficial del equipo 'UD Fornacense' en el partido
Jesús Miguel Rovere (9') 1 - 0
Francisco Arlegui (15') 2 - 0
Yiorgos Georgitsis (25') 3 - 0
Jarosław Palmąka (31') 4 - 0
Jesús Miguel Rovere (59') 5 - 0
Jesús Miguel Rovere (70') 6 - 0
Noltianos CF Alineación oficial del equipo 'Noltianos CF' en el partido 6 - 0 UD Fornacense Alineación oficial del equipo 'UD Fornacense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Noltianos CF Alineación oficial del equipo 'Noltianos CF' en el partido 8 - 0 UD Fornacense Alineación oficial del equipo 'UD Fornacense' en el partido
Tiene mala suerte 7.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Noltianos CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Noltianos va ser Jesús Miguel Rovere.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Amb 15 minuts jugats, en Francisco Arlegui va augmentar l'avantatge de Noltianos a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Yiorgos Georgitsis va incrementar l'avantatge de Noltianos amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fornacense. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jarosław Palmąka la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Noltianos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 31.
  • 190 Minuto 59 (Gol de falta): En Jesús Miguel Rovere va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 5-0.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Noltianos al minut 70, que va llançar ajustat al pal en Jesús Miguel Rovere. 6 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Alejo Tulueno, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Nicklas Svensson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 54, però una magnífica aturada de Nicolàs Montserrat va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Noltianos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Uvis Ozols, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jarosław Palmąka, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ondřej Derka de Noltianos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejo Tulueno de Noltianos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicklas Svensson de Noltianos es va guanyar la targeta groga merescudament.

UD Fornacense

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Fornacense van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Huc Fontfreda no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Osertz Orderitz de Fornacense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.