Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CapdePork (1336046) - Noltianos CF (1582624) » 692112074: T69/J3/VII

Liga 692112074 Información oficial sobre el partido 692112074 en Hattrick

23.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / VII.378 (38414)

CapdePork Alineación oficial del equipo 'CapdePork' en el partido 1 - 2 Noltianos CF Alineación oficial del equipo 'Noltianos CF' en el partido
0 - 1 Yiorgos Georgitsis (16')
Pedro Eliceyri Lantabat (79') 1 - 1
1 - 2 José Precedo (83')
CapdePork Alineación oficial del equipo 'CapdePork' en el partido 1 - 2 Noltianos CF Alineación oficial del equipo 'Noltianos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CapdePork Alineación oficial del equipo 'CapdePork' en el partido 0 - 1 Noltianos CF Alineación oficial del equipo 'Noltianos CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CapdePork

Goles Goles

  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Javier Caballa va acabar en una passada genial cap al jugador de CapdePork Pedro Eliceyri Lantabat, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CapdePork, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Vito Estremadouro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CapdePork va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 陈 (Chen) 双益 (Shuangyi) va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Ramón Cabral va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Javier Caballa va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en 陈 (Chen) 双益 (Shuangyi), sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Noltianos CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Yiorgos Georgitsis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Noltianos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en José Precedo.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yiorgos Georgitsis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Nicklas Svensson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Diego Iñiguez-Abarca va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Per-Olov Näslund va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Marino Carfì quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Iñiguez-Abarca, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Arlegui de Noltianos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Arlegui es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.