Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kkwets (437423) - Perrafort FC (1333437) » 692110647: T69/J10/VII

Liga 692110647 Información oficial sobre el partido 692110647 en Hattrick

11.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VII.352 (38388)

Jeques FC Alineación oficial del equipo 'Jeques FC' en el partido 1 - 8 Grullenpiernas Alineación oficial del equipo 'Grullenpiernas' en el partido
Naim Cömert (8') 1 - 0
1 - 1 Ervin Babinszki (15')
1 - 2 Christoph Hillmann (20')
1 - 3 Christoph Hillmann (31')
1 - 4 Tahnoon Al-Mazrooi (32')
1 - 5 Radu Hotăranu (38')
1 - 6 Jean Callesen (60')
1 - 7 Abdur-Razzaq Humair (61')
1 - 8 Reinert Schäperwisch (79')
Jeques FC Alineación oficial del equipo 'Jeques FC' en el partido 1 - 8 Grullenpiernas Alineación oficial del equipo 'Grullenpiernas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Jeques FC Alineación oficial del equipo 'Jeques FC' en el partido 0 - 8 Grullenpiernas Alineación oficial del equipo 'Grullenpiernas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jeques FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Janick Schwarz la va rematar Naim Cömert amb una magnífica volea que va fer pujar per a Jeques el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Jeques tenia un penal al seu favor al minut 23, però el porter va aturar el xut de Florian Sim amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Joan Andreu Roses, t'estimo!!!''
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Jeques van sortir al contraatac amb encert al minut 64, però Abdallah Mghrawi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Emilian Solich va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Jeques que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Janick Schwarz de Jeques va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Grullenpiernas

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Als 15 minuts de partit, Ervin Babinszki de Grullenpie va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Christoph Hillmann sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 20 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Christoph Hillmann va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 31, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Grullenpie, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Grullenpie va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Tahnoon Al-Mazrooi, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 38 de partit va donar a Grullenpie l'avantatge per 1 - 5. Radu Hotăranu en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jean Callesen de Grullenpie l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 60 de partit.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Abdur-Razzaq Humair va ser l'anotador del 1 - 7.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 1 - 8 per sobre quan Reinert Schäperwisch va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Tahnoon Al-Mazrooi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Grullenpie va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Grullenpie quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Radu Hotăranu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jörn Schokoprinz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jörn Schokoprinz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.