Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CADIZ FEMENINO AACCR (47994) - Miilesdegoles (307657) » 692109766: T69/J14/VII

Liga 692109766 Información oficial sobre el partido 692109766 en Hattrick

09.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VII.336 (38372)

CD La Salle Alineación oficial del equipo 'CD La Salle' en el partido 0 - 1 Miilesdegoles Alineación oficial del equipo 'Miilesdegoles' en el partido
0 - 1 Samuel Mir López (30')
CD La Salle Alineación oficial del equipo 'CD La Salle' en el partido 0 - 1 Miilesdegoles Alineación oficial del equipo 'Miilesdegoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD La Salle Alineación oficial del equipo 'CD La Salle' en el partido 2 - 2 Miilesdegoles Alineación oficial del equipo 'Miilesdegoles' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,7 % 36,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD La Salle

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Ferran Cuscó va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Salle se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Miguel Lezaun va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 el Salle va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ferran Cuscó no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Armenteros de Salle amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Miilesdegoles

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Miilesdegoles prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Samuel Mir López.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Miilesdegoles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Milán Deme, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En 政樹 (Masaki) 青柳 (Aoyagi) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harmen-Jan Eusweg de Miilesdegoles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hansjochen Köppern de Miilesdegoles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Enric Punsà de Miilesdegoles es va guanyar la targeta groga merescudament.