Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Marratxí (1600022) - CD BETIS FEMENBINO AACC (1372116) » 692107052: T69/J8/VII

Liga 692107052 Información oficial sobre el partido 692107052 en Hattrick

28.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / VII.288 (38324)

Athletic Club Marratxí Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Marratxí' en el partido 1 - 3 FC Morter Alineación oficial del equipo 'FC Morter' en el partido
0 - 1 Nicolás Rupán (14')
杜 (Du) 荣耀 (Rongyao) (21') 1 - 1
1 - 2 Karim Boughaba (37')
1 - 3 Nicolás Rupán (61')
Athletic Club Marratxí Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Marratxí' en el partido 1 - 3 FC Morter Alineación oficial del equipo 'FC Morter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletic Club Marratxí Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Marratxí' en el partido 1 - 4 FC Morter Alineación oficial del equipo 'FC Morter' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Marratxí

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Tomáš Rulf sempre és una garantia. Al minut 21, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company 杜 (Du) 荣耀 (Rongyao) marcar el 1 - 1 per al Athletic.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Athletic van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Damian Słabicki no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tomáš Rulf va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Athletic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

FC Morter

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Nicolás Rupán que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Karim Boughaba va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nicolás Rupán va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Adrián Leal va servir per deixar enrere el gegant Eliezer Del Rincón al minut 38, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Karim Boughaba. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Nicolás Rupán quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de David Campoo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Winifredo Caño després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Campoo va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 62 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 62 per Hargin Atauri va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pedro Salgado va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): Hargin Atauri va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolás Rupán de Morter va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.