Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albacete Balompies (795339) - FC Sespetlona (1578471) » 692103923: T69/J10/VII

Liga 692103923 Información oficial sobre el partido 692103923 en Hattrick

11.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VII.232 (38268)

Albacete Balompies Alineación oficial del equipo 'Albacete Balompies' en el partido 1 - 1 FC Sespetlona Alineación oficial del equipo 'FC Sespetlona' en el partido
Rahim Bensaid (48') 1 - 0
1 - 1 Somer Alara (76')
Albacete Balompies Alineación oficial del equipo 'Albacete Balompies' en el partido 1 - 1 FC Sespetlona Alineación oficial del equipo 'FC Sespetlona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Albacete Balompies Alineación oficial del equipo 'Albacete Balompies' en el partido 0 - 2 FC Sespetlona Alineación oficial del equipo 'FC Sespetlona' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albacete Balompies

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rahim Bensaid de Balompies aconseguir un gol al minut 48 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Paavo Pang va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Francisco Javier Hospital, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paavo Pang de Balompies amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Desjuny de Balompies es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Sespetlona

Goles Goles

  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Somer Alara sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 76 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Somer Alara va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Somer Alara va estar a punt de posar per davant a Sespetlona amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jerom Desmet va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Sespetlona va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jerom Desmet va desviar el xut final de Joaquín Nieto després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Yiannis Strimmenos quasi aconsegueix empatar per Sespetlona al minut 69, però Jerom Desmet va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Timo Sivén que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Sai Sastre Moyano va marcar al minut 85 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Gianluca Fietta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jerom Desmet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sai Sastre Moyano.