Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GRaiders C.F (795424) - Rayo Manchego SAD (994024) » 692102650: T69/J13/VII

Liga 692102650 Información oficial sobre el partido 692102650 en Hattrick

02.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / VII.209 (38245)

ABAA_Team Alineación oficial del equipo 'ABAA_Team' en el partido 0 - 5 Rayo Manchego SAD Alineación oficial del equipo 'Rayo Manchego SAD' en el partido
0 - 1 Glenn Olsen (20')
0 - 2 Şerban Oprea (27')
0 - 3 Hugo Hagendeel (38')
0 - 4 Jesus Iriarte (54')
0 - 5 Glenn Olsen (82')
ABAA_Team Alineación oficial del equipo 'ABAA_Team' en el partido 0 - 5 Rayo Manchego SAD Alineación oficial del equipo 'Rayo Manchego SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ABAA_Team Alineación oficial del equipo 'ABAA_Team' en el partido 0 - 5 Rayo Manchego SAD Alineación oficial del equipo 'Rayo Manchego SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ABAA_Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jesús Alberto Quito va entorpir al marcador d'en David Luna per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Almario de ABAA_Team es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 70, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carlos Almario de ABAA_Team va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Milko Beloev que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Luna.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Juan Riquelme de ABAA_Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Cortés Valiente de ABAA_Team es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rayo Manchego SAD

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Glenn Olsen de Manchego va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Şerban Oprea va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 27, i va fer pujar el 0 - 2 per a Manchego.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hugo Hagendeel de Manchego l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 38 de partit.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, Manchego va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jesus Iriarte, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 82, Manchego va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Glenn Olsen.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Manchego va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jordi Russiñol va desviar el xut final de Glenn Olsen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Berislav Stinčić va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jordi Russiñol va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dušan Kadlček, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dušan Kadlček va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 47 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Adrián Galavis, el jugador de Manchego va ser expulsat al minut 47.