Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Gañán (1597102) - cacereño femenino ANDALUZ (1338669) » 692097061: T69/J2/VII

Liga 692097061 Información oficial sobre el partido 692097061 en Hattrick

16.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VII.110 (38146)

Atlético Gañán Alineación oficial del equipo 'Atlético Gañán' en el partido 3 - 0 Super Saiyans FC Alineación oficial del equipo 'Super Saiyans FC' en el partido
Jakobe Martxoerri (31') 1 - 0
Lluís Maria Ramis (33') 2 - 0
Waldemar Dziemianowicz (71') 3 - 0
Atlético Gañán Alineación oficial del equipo 'Atlético Gañán' en el partido 3 - 0 Super Saiyans FC Alineación oficial del equipo 'Super Saiyans FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético Gañán Alineación oficial del equipo 'Atlético Gañán' en el partido 6 - 0 Super Saiyans FC Alineación oficial del equipo 'Super Saiyans FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Gañán

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Jakobe Martxoerri de Atlético, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atlético pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lluís Maria Ramis va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del Atlético va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Waldemar Dziemianowicz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Jakobe Martxoerri va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Edmundo Fernandes Miranda del Atlético ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Irgas al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nikolaos Tsakiropoulos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Nikolaos Tsakiropoulos gairebé va marcar per a Atlético des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atlético a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Robert Khramenkov va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Nikolaos Tsakiropoulos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Eigis Liekas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Irgas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Super Saiyans FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alberto Montaño va entorpir al marcador d'en Enrique Manzanares per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Alberto Montaño de Saiyans va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.