Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los TTS (486554) - Periko S.D (1368946) » 692096976: T69/J9/VII

Liga 692096976 Información oficial sobre el partido 692096976 en Hattrick

04.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / VII.108 (38144)

Los TTS Alineación oficial del equipo 'Los TTS' en el partido 4 - 1 Quiroga FC Alineación oficial del equipo 'Quiroga FC' en el partido
Călin Dumbravă (30') 1 - 0
1 - 1 Antonio Guezala (40')
Marcelo Pallares (41') 2 - 1
Aitor Castellar (43') 3 - 1
Juan Enrique Rubio (81') 4 - 1
Los TTS Alineación oficial del equipo 'Los TTS' en el partido 4 - 1 Quiroga FC Alineación oficial del equipo 'Quiroga FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los TTS Alineación oficial del equipo 'Los TTS' en el partido 3 - 1 Quiroga FC Alineación oficial del equipo 'Quiroga FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los TTS

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Juan Enrique Rubio arribés a peus de Călin Dumbravă, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Los el 1 - 0.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Los contenien la respiració mentre en Marcelo Pallares s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Aitor Castellar va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Los va augmentar la diferència quan Juan Enrique Rubio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Aitor Castellar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Saúl Mier va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcelo Pallares. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Los van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pasquale Moy va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aitor Castellar de Los va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Quiroga FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Antonio Guezala de Quiroga va marcar de penal l'empat al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Quiroga va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Christian Santos Braga va desviar el xut final de Joan Ignasi Romans després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alberto Goacona va fer una jugada per la banda esquerra, però Christian Santos Braga va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Christian Santos Braga va fer una estirada espectacular al minut 44, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Graziano Verratti.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Graziano Verratti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lluís Obiol de Quiroga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Pol Cardell de Quiroga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Izaguirre de Quiroga es va guanyar la targeta groga merescudament.