Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Socorro F. C. (1430352) - F.C. ULTRA SOLO (1414990) » 692096415: T69/J8/VII

Liga 692096415 Información oficial sobre el partido 692096415 en Hattrick

28.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / VII.98 (38134)

Capsule Corporation F.C. Alineación oficial del equipo 'Capsule Corporation F.C.' en el partido 2 - 2 TEAM RÍCO Alineación oficial del equipo 'TEAM RÍCO' en el partido
0 - 1 Juan Cabrera (30')
Alberto Asín (55') 1 - 1
Airam Cerviá (63') 2 - 1
2 - 2 Samuel Jiménez Cacho (69')
Capsule Corporation F.C. Alineación oficial del equipo 'Capsule Corporation F.C.' en el partido 2 - 2 TEAM RÍCO Alineación oficial del equipo 'TEAM RÍCO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Capsule Corporation F.C. Alineación oficial del equipo 'Capsule Corporation F.C.' en el partido 2 - 1 TEAM RÍCO Alineación oficial del equipo 'TEAM RÍCO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,4 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capsule Corporation F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gerardo San Martin Bueno arribés a peus de Alberto Asín, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Corporation el 1 - 1.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Gerardo San Martin Bueno estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Airam Cerviá va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paúl Andrés Hidalgo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Besategui! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Manuel Fernando Barciela va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Samuel Jiménez Cacho va xutar a fora.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Manuel París va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Corporation.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Manuel Fernando Barciela de Corporation va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

TEAM RÍCO

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): TEAM va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 30. Juan Cabrera va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 69 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Samuel Jiménez Cacho.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Alejandro Ureta de TEAM va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): TEAM va estar a punt d'empatar al 63 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Fernando Quesada que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Fernando Quesada va estar a punt de posar per davant a TEAM amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guido Calvar va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Jiménez Cacho de TEAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Ureta de TEAM es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.