Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imperio Galáctico FC (799269) - Charles House (489016) » 692096205: T69/J12/VII

Liga 692096205 Información oficial sobre el partido 692096205 en Hattrick

25.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VII.94 (38130)

Imperio Galáctico FC Alineación oficial del equipo 'Imperio Galáctico FC' en el partido 2 - 0 Charles House Alineación oficial del equipo 'Charles House' en el partido
Francisco Leal Caballero (28') 1 - 0
Francisco Leal Caballero (89') 2 - 0
Imperio Galáctico FC Alineación oficial del equipo 'Imperio Galáctico FC' en el partido 2 - 0 Charles House Alineación oficial del equipo 'Charles House' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Imperio Galáctico FC Alineación oficial del equipo 'Imperio Galáctico FC' en el partido 4 - 1 Charles House Alineación oficial del equipo 'Charles House' en el partido
Tiene mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imperio Galáctico FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Galáctico va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Francisco Leal Caballero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Francisco Leal Caballero va augmentar l'avantatge de Galáctico a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Beñat Uberetagoiena del Galáctico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Francisco Leal Caballero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Beñat Uberetagoiena! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Galáctico ho intentava per la dreta per mitjà de Arnatz Barri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juan Oviedo Díaz va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Slaviša Dedić de Galáctico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Charles House

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Charles va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enrico Marazzi va desviar el xut final de Daniele Moltrasio després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 235 Minuto 54 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de 关 (Guan) 勇泽 (Yongze) es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 54, però el porter va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Aykut Hasene quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Justino Jesus sol davant la porteria al minut 68, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ali Masamba de Charles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.