Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carril del mellizo (1416451) - Imperio Galáctico FC (799269) » 692096203: T69/J11/VII

Liga 692096203 Información oficial sobre el partido 692096203 en Hattrick

18.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / VII.94 (38130)

Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido 1 - 2 Imperio Galáctico FC Alineación oficial del equipo 'Imperio Galáctico FC' en el partido
0 - 1 Juan Oviedo Díaz (59')
Camilo Murcia (63') 1 - 1
1 - 2 Tiburcio Meira (89')
Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido 1 - 2 Imperio Galáctico FC Alineación oficial del equipo 'Imperio Galáctico FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido 0 - 2 Imperio Galáctico FC Alineación oficial del equipo 'Imperio Galáctico FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carril del mellizo

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors del mellizo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 63, deixant Camilo Murcia en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): mellizo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergio Calero en un 1 contra 1 amb el porter Enrico Marazzi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pau Galofré.

Imperio Galáctico FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): Amb 59 minuts jugats, Juan Oviedo Díaz de Galáctico va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 170 Minuto 89 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Tiburcio Meira al minut 89 va permetre a Galáctico prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Galáctico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eduardo Muriedas va desviar el xut final de Behja Atto després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Galáctico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hipòlit Solves, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Rafael Herrero de Galáctico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Juan Oviedo Díaz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eduardo Muriedas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Juan Oviedo Díaz va marcar al minut 44 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Leal Caballero de Galáctico es va guanyar la targeta groga merescudament.