Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cloudstone FC (434115) - CF PERALADA (485641) » 692094156: T69/J4/VII

Liga 692094156 Información oficial sobre el partido 692094156 en Hattrick

30.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VII.58 (38094)

Cloudstone FC Alineación oficial del equipo 'Cloudstone FC' en el partido 4 - 3 F. C. La Garita Alineación oficial del equipo 'F. C. La Garita' en el partido
Jordi Fernández de Córdoba (5') 1 - 0
1 - 1 Marco Brugnera (7')
1 - 2 Rafael Sacaluga (51')
Jesús Crespo (76') 2 - 2
2 - 3 Rafael Sacaluga (80')
Cristian Poupariña (83') 3 - 3
Bence Kurta (87') 4 - 3
Cloudstone FC Alineación oficial del equipo 'Cloudstone FC' en el partido 4 - 3 F. C. La Garita Alineación oficial del equipo 'F. C. La Garita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cloudstone FC Alineación oficial del equipo 'Cloudstone FC' en el partido 3 - 0 F. C. La Garita Alineación oficial del equipo 'F. C. La Garita' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cloudstone FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Jordi Fernández de Córdoba de Cloudstone, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 76, en Bence Kurta la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jesús Crespo que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Cloudstone equilibrava la balança al minut 83. En Cristian Poupariña, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cloudstone contenien la respiració mentre en Bence Kurta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Giancarlo De Carli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cloudstone.
  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Elias Hägerskog no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Felipe Ferragut estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a Cloudstone per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jesús Crespo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, Toni Amayuelas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gabriel Kaiser. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bence Kurta.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anselmo José Silva de Cloudstone la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F. C. La Garita

Goles Goles

  • 161 Minuto 7 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 7 minuts Marco Brugnera va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): Mihai Zlota va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Rafael Sacaluga, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rafael Sacaluga va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Garita van sortir al contraatac al minut 91, però Mihai Zlota va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Saúl Campaspero de Garita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elias Hägerskog es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafa Ezcay de Garita va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.