Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oites (488752) - Unionistas de Salamanca CF (799655) » 692094062: T69/J8/VII

Liga 692094062 Información oficial sobre el partido 692094062 en Hattrick

28.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / VII.56 (38092)

UltrasSur SA Alineación oficial del equipo 'UltrasSur SA' en el partido 0 - 2 Unionistas de Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca CF' en el partido
0 - 1 Ramón García Orovio (53')
0 - 2 Ernesto Valle (63')
UltrasSur SA Alineación oficial del equipo 'UltrasSur SA' en el partido 0 - 2 Unionistas de Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UltrasSur SA Alineación oficial del equipo 'UltrasSur SA' en el partido 0 - 2 Unionistas de Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UltrasSur SA

Unionistas de Salamanca CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ramón García Orovio quedar desmarcat i marcar per a Unionistas al minut 53. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ernesto Valle va augmentar l'avantatge de Unionistas a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Ernesto Valle va estar a punt de posar per davant a Unionistas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Josep de Arquer va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Ricardo Martínez Ruiz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Josep de Arquer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Josep de Arquer, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Paco Guzmán Aroca no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaime González ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Ricardo Martínez Ruiz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Josep de Arquer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ricardo Martínez Ruiz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ernesto Valle al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.