Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

typhoon (1593206) - Isturgi FC (47416) » 692093545: T69/J5/VII

Liga 692093545 Información oficial sobre el partido 692093545 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.47 (38083)

typhoon Alineación oficial del equipo 'typhoon' en el partido 3 - 1 Isturgi FC Alineación oficial del equipo 'Isturgi FC' en el partido
0 - 1 Kentzi Zabalalegorratza (33')
Marian-Valeriu Clapa (43') 1 - 1
Amawal Oussalah (44') 2 - 1
Óscar Castro-Pinos (77') 3 - 1
typhoon Alineación oficial del equipo 'typhoon' en el partido 3 - 1 Isturgi FC Alineación oficial del equipo 'Isturgi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
typhoon Alineación oficial del equipo 'typhoon' en el partido 2 - 1 Isturgi FC Alineación oficial del equipo 'Isturgi FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

typhoon

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Marian-Valeriu Clapa va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 43.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): typhoon va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 44 Amawal Oussalah va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de typhoon a 3 - 1. Óscar Castro-Pinos va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): typhoon va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Óscar Castro-Pinos en un 1 contra 1 amb el porter Marc Vernis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 210 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Jedei Monzón tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 el typhoon va posar setge sobre la defensa central visitant però en Zacarías Fernández Larrinoa no va estar gens encertat.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jorge Durall va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 42 de joc.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El typhoon ho intentava per la dreta per mitjà de Marian-Valeriu Clapa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Julián Argüelles una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Marc Vernis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marian-Valeriu Clapa de typhoon va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marc Vernis al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marian-Valeriu Clapa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jedei Monzón de typhoon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Isturgi FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kentzi Zabalalegorratza quedar desmarcat i marcar per a Isturgi al minut 33. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Isturgi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Adrian Holban des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): Josep Maria Granell va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Fernando Solana Marín que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hans-Henrik Olesen de Isturgi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Hans-Henrik Olesen va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.