Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

shadow maya (795150) - Little Ants C.F. (1436868) » 692092751: T69/J2/VII

Liga 692092751 Información oficial sobre el partido 692092751 en Hattrick

16.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VII.33 (38069)

Tenerifito Alineación oficial del equipo 'Tenerifito' en el partido 0 - 1 Ezelius Dilubian Alineación oficial del equipo 'Ezelius Dilubian' en el partido
0 - 1 Tomás Mir López (89')
Tenerifito Alineación oficial del equipo 'Tenerifito' en el partido 0 - 1 Ezelius Dilubian Alineación oficial del equipo 'Ezelius Dilubian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tenerifito Alineación oficial del equipo 'Tenerifito' en el partido 2 - 1 Ezelius Dilubian Alineación oficial del equipo 'Ezelius Dilubian' en el partido
Tiene mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,1 % 17,4 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenerifito

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Tenerifito va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bastián Chenel en un 1 contra 1 amb el porter Casiano Vasconcellos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Tenerifito per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zalakain Lobiano, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Fillola.
  • 513 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Fillola es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Domine de Tenerifito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ezelius Dilubian

Goles Goles

  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tomás Mir López va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 89, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Dilubian, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dilubian, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Nico Garnica va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Albert Josep Butinyac ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc Palop es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.