Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Solo Drink Team (486613) - Larrubia FC (1416493) » 692089577: T69/J7/VI

Liga 692089577 Información oficial sobre el partido 692089577 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VI.1000 (15318)

Solo Drink Team Alineación oficial del equipo 'Solo Drink Team' en el partido 1 - 2 Florderrei Alineación oficial del equipo 'Florderrei' en el partido
0 - 1 Jesús Olozaga (7')
0 - 2 Máté Szabó (9')
Severino Clemente (77') 1 - 2
Solo Drink Team Alineación oficial del equipo 'Solo Drink Team' en el partido 1 - 2 Florderrei Alineación oficial del equipo 'Florderrei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Solo Drink Team Alineación oficial del equipo 'Solo Drink Team' en el partido 3 - 1 Florderrei Alineación oficial del equipo 'Florderrei' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solo Drink Team

Goles Goles

  • 109 Minuto 7 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Jesús Caravéo es va complicar la vida al minut 7 intentant esquivar Jesús Olozaga en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del FFC, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Drink va reduir el marcador al minut 77 a 1 - 2 quan Severino Clemente va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Drink per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Carlos Beñat va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Dawid Klisiewicz es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 3, però el porter va aturar el seu xut.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Drink va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Jesús Caravéo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Drink per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hugo Ségret, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Raulzinho Aducci no oblidarà el que li va passar durant el minut 16. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Drink va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Dawid Klisiewicz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rutenio Alcaraz va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan Juan Carlos Briones des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 78 minuts, en Severino Clemente no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Drink Dawid Klisiewicz quasi va assolir l'empat al minut 83 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Florderrei

Goles Goles

  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Máté Szabó va augmentar l'avantatge de FFC a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de FFC, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Zal Rouhi va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de FFC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Olozaga, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dan Teaha de FFC es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Dan Teaha va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.