Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilboko Golegileak (119959) - Razer F.C. (989696) » 692088351: T69/J9/VI

Liga 692088351 Información oficial sobre el partido 692088351 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / VI.978 (15296)

Bilboko Golegileak Alineación oficial del equipo 'Bilboko Golegileak' en el partido 0 - 4 Razer F.C. Alineación oficial del equipo 'Razer F.C.' en el partido
0 - 1 Bertalan Sike (3')
0 - 2 Clint Knowles (24')
0 - 3 Magueye Diouk (27')
0 - 4 Jorge Gil de la Cuesta (78')
Bilboko Golegileak Alineación oficial del equipo 'Bilboko Golegileak' en el partido 0 - 4 Razer F.C. Alineación oficial del equipo 'Razer F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bilboko Golegileak Alineación oficial del equipo 'Bilboko Golegileak' en el partido 3 - 0 Razer F.C. Alineación oficial del equipo 'Razer F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilboko Golegileak

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Sebastiano Sanfilippo i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Golegileak, però el xut de Dániel Resetár va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Golegileak va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Natalino Regalia va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Natalino Regalia no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Razer F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): En Zygfryd Pas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Razer, un peu providencial d'en Bertalan Sike va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Clint Knowles va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 24, i va fer pujar el 0 - 2 per a Razer.
  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): En Magueye Diouk va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Jorge Gil de la Cuesta de Razer va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Zygfryd Pas va intentar anar-se'n per velocitat al minut 21 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Zygfryd Pas va rebre molts aplaudiments. Al minut 37 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Clint Knowles va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Razer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Clint Knowles, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Razer va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Carlos Erwin Jiménez va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 81, el Razer estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Àngel Triay va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bertalan Sike de Razer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Zygfryd Pas de Razer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.