Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Suffer Well (1432756) - Serenguety FC (994646) » 692087412: T69/J11/VI

Liga 692087412 Información oficial sobre el partido 692087412 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / VI.961 (15279)

Suffer Well Alineación oficial del equipo 'Suffer Well' en el partido 1 - 1 laguitarradelroger Alineación oficial del equipo 'laguitarradelroger' en el partido
Oriol Ratés (34') 1 - 0
1 - 1 Mauricio Gentile (35')
Suffer Well Alineación oficial del equipo 'Suffer Well' en el partido 1 - 1 laguitarradelroger Alineación oficial del equipo 'laguitarradelroger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Suffer Well Alineación oficial del equipo 'Suffer Well' en el partido 1 - 0 laguitarradelroger Alineación oficial del equipo 'laguitarradelroger' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suffer Well

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del laguitarradelroger. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Oriol Ratés la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Suffer es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Al minut 36, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Pedro César Croses es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

laguitarradelroger

Goles Goles

  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): En 徐 (Xu) 其峰 (Qifeng) es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Mauricio Gentile per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 35 passava a ser 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de laguitarradelroger va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enrique Valenzuela Turillo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, 徐 (Xu) 其峰 (Qifeng) va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): laguitarradelroger van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Mauricio Gentile no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de laguitarradelroger, l'equip va recuperar la pilota al minut 58 i va contraatacar. En Joan Benvenist va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de laguitarradelroger va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Cristian Rosa, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Robert Fußnegger de laguitarradelroger va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.