Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealVelas CF (1365670) - Lewis Team (310640) » 692085268: T69/J8/VI

Liga 692085268 Información oficial sobre el partido 692085268 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / VI.923 (15241)

Alhaurin de la torre Alineación oficial del equipo 'Alhaurin de la torre' en el partido 1 - 5 Lewis Team Alineación oficial del equipo 'Lewis Team' en el partido
0 - 1 Ezequiel Diez (14')
0 - 2 Klavs Brinkmann (21')
0 - 3 Yaşar Bədəlov (30')
0 - 4 Klavs Brinkmann (72')
0 - 5 Ezequiel Diez (74')
Adrian Mastan (75') 1 - 5
Alhaurin de la torre Alineación oficial del equipo 'Alhaurin de la torre' en el partido 1 - 5 Lewis Team Alineación oficial del equipo 'Lewis Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alhaurin de la torre Alineación oficial del equipo 'Alhaurin de la torre' en el partido 2 - 3 Lewis Team Alineación oficial del equipo 'Lewis Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alhaurin de la torre

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Alhaurin van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adrian Mastan va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Alhaurin la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 214 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Alhaurin tenia un penal al seu favor al minut 19, però el porter va aturar el xut de Roberto Zamora amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Jimmy Apolo, t'estimo!!!''
  • 201 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Roberto Zamora va disposar d'una bona oportunitat al minut 23, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Alhaurin va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ernesto Ibarguen va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Adrian Mastan no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodrigo Grau de Alhaurin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lewis Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Ezequiel Diez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Klavs Brinkmann, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Yaşar Bədəlov de Lewis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Klavs Brinkmann va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Lewis.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Lewis va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ezequiel Diez, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Jonathan Bon hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Arkadiusz Więtczak havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Yaşar Bədəlov de Lewis va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yaşar Bədəlov de Lewis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.