Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New York Giiants (437434) - el relampago de tornin (1436447) » 692081040: T69/J1/VI

Liga 692081040 Información oficial sobre el partido 692081040 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / VI.848 (15166)

New York Giiants Alineación oficial del equipo 'New York Giiants' en el partido 2 - 2 el relampago de tornin Alineación oficial del equipo 'el relampago de tornin' en el partido
Alexander Stöffelbauer (4') 1 - 0
1 - 1 Augusto Monfredini (39')
Alexander Stöffelbauer (40') 2 - 1
2 - 2 Carmelo Ferrerúas (65')
New York Giiants Alineación oficial del equipo 'New York Giiants' en el partido 2 - 2 el relampago de tornin Alineación oficial del equipo 'el relampago de tornin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New York Giiants Alineación oficial del equipo 'New York Giiants' en el partido 2 - 0 el relampago de tornin Alineación oficial del equipo 'el relampago de tornin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New York Giiants

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Alexander Stöffelbauer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Giiants va posar-se per davant 2 - 1 al minut 40, quan Alexander Stöffelbauer va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 11 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Enrique Garazatúa va deixar a Charles Bonneville assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El Giiants ho intentava per la dreta per mitjà de Alexander Stöffelbauer, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ivan Lawler va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Alexander Stöffelbauer, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Dagbjart Suðuroy va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Giiants va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrique Garazatúa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

el relampago de tornin

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): En Dimitri Marmora entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al relampago, un peu providencial d'en Augusto Monfredini va situar el 1-1 al panell digital.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 65 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Carmelo Ferrerúas.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): José Manuel Ramírez per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 34, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rudolf Rahlstedter que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de relampago va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Augusto Monfredini va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Augusto Monfredini va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Abdulfatah Abdullah Al-Falahy, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carmelo Ferrerúas de relampago es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.