Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HaisenFlowers (1459949) - El Barón de la Birra (1338717) » 692080871: T69/J14/VI

Liga 692080871 Información oficial sobre el partido 692080871 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VI.844 (15162)

HaisenFlowers Alineación oficial del equipo 'HaisenFlowers' en el partido 1 - 2 El Barón de la Birra Alineación oficial del equipo 'El Barón de la Birra' en el partido
0 - 1 Timeteo Gabler (17')
0 - 2 Gholam Ghannad (70')
Björn Björkhult (81') 1 - 2
HaisenFlowers Alineación oficial del equipo 'HaisenFlowers' en el partido 1 - 2 El Barón de la Birra Alineación oficial del equipo 'El Barón de la Birra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HaisenFlowers Alineación oficial del equipo 'HaisenFlowers' en el partido 2 - 0 El Barón de la Birra Alineación oficial del equipo 'El Barón de la Birra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HaisenFlowers

Goles Goles

  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 81 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Björn Björkhult, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el HaisenFlowers a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 3 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En José Antonio Villaspasa va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Amb 11 minuts disputats, José Antonio Villaspasa gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Robert Kocjan va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): HaisenFlowers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Xeraldo Fonte ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): HaisenFlowers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Josep Ramon Geli va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Robert Kocjan.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): Björn Björkhult quasi marca en una jugada assajada de córner que Josu Fantoni havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de HaisenFlowers a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Xeraldo Fonte va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Antonio Fernández no s'ho podia creure.

El Barón de la Birra

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Timeteo Gabler es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Gholam Ghannad va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gholam Ghannad al minut 65, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Roberto Ibargoyen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Andreu Puigdesens, però la pilota va topar amb el travesser.