Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fitos boys (1596208) - WakandaTeam (436068) » 692080805: T69/J12/VI

Liga 692080805 Información oficial sobre el partido 692080805 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VI.843 (15161)

Fitos boys Alineación oficial del equipo 'Fitos boys' en el partido 2 - 3 Charlton Atlhetic Alineación oficial del equipo 'Charlton Atlhetic' en el partido
0 - 1 Marcos Gallego (23')
Walter Kruse (77') 1 - 1
Reijo Tapola (81') 2 - 1
2 - 2 Casimiro Ara (89')
2 - 3 Casimiro Ara (89')
Fitos boys Alineación oficial del equipo 'Fitos boys' en el partido 2 - 3 Charlton Atlhetic Alineación oficial del equipo 'Charlton Atlhetic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fitos boys Alineación oficial del equipo 'Fitos boys' en el partido 2 - 0 Charlton Atlhetic Alineación oficial del equipo 'Charlton Atlhetic' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fitos boys

Goles Goles

  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Walter Kruse va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Fitos empatava el partit, 1 a 1, al minut 77.
  • 120 Minuto 81 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 81, indicava inequívocament que en Reijo Tapola va saber trobar la xarxa rival. Fitos desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abdi 'Killer' Görken! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Fitos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Brandon Rickey va servir per deixar enrere el gegant Stanyslav Khovanskiy al minut 73, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 234 Minuto 86 (Ocasión de penalti): En Reijo Tapola va llançar un penal al minut 86. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Bernardino Pires Correia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Enrico Giacobazzi va fer al minut 89 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ilya Usenkov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Bernardino Pires Correia del Fitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabrizio Bavaro de Fitos es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Enrico Giacobazzi de Fitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Charlton Atlhetic

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): En Marcos Gallego va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 107 Minuto 89 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Casimiro Ara va aconseguir per a Charlton el 2 - 2 al minut 89, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Charlton va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Casimiro Ara, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Charlton va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kamil Staroń va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Charlton va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Kamil Staroń va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Gabriel Marín Gil es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.