Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Falguera FC (797185) - U.D. Basoselay (48412) » 692079624: T69/J11/VI

Liga 692079624 Información oficial sobre el partido 692079624 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / VI.822 (15140)

Can Falguera FC Alineación oficial del equipo 'Can Falguera FC' en el partido 2 - 1 U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido
0 - 1 Wijit Dusitwilai (13')
Roberto Luongo (27') 1 - 1
Ndabeexinhle Machemko (60') 2 - 1
Can Falguera FC Alineación oficial del equipo 'Can Falguera FC' en el partido 2 - 1 U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Can Falguera FC Alineación oficial del equipo 'Can Falguera FC' en el partido 2 - 0 U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Falguera FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 del partit, el jugador Roberto Luongo de Falguera va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Passats 60 minuts, Ndabeexinhle Machemko, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Falguera es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Soeur Meng va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 16, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 35 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Roberto Luongo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Ndabeexinhle Machemko va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Falguera.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Ndabeexinhle Machemko va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Soeur Meng de Falguera va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Sciarra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julián Gordo de Falguera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

U.D. Basoselay

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 13 minuts, Wijit Dusitwilai va superar per velocitat Jörg Salbach per posar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Basoselay va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aldo Ammassari, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Marek Karolak de Basoselay va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Vedran Tomičić de Basoselay va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.