Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sergi Sánchez (1463066) - EL ESPIRITU DEL LOBO (1597053) » 692077644: T69/J6/VI

Liga 692077644 Información oficial sobre el partido 692077644 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / VI.787 (15105)

nuntorre Alineación oficial del equipo 'nuntorre' en el partido 1 - 3 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
Bernhard Sivertsen (39') 1 - 0
1 - 1 Albert Pellisa (42')
1 - 2 Seba Beirens (43')
1 - 3 Trevor Boudreau (62')
nuntorre Alineación oficial del equipo 'nuntorre' en el partido 1 - 3 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
nuntorre Alineación oficial del equipo 'nuntorre' en el partido 1 - 6 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nuntorre

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va premiar nuntorre amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Bernhard Sivertsen va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Leocádio Silva Machado de nuntorre va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Daugmantas Valuntis va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 75 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sebastián Vagrande.

EL ESPIRITU DEL LOBO

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Albert Pellisa per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador de ESPIRITU Seba Beirens va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 43 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Trevor Boudreau de ESPIRITU va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Asaf Berter quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Plàcid Munar va fer una jugada per la banda esquerra, però Ariel Szaro va aturar el seu xut.
  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Seba Beirens va enviar un xut des de 40 metres al minut 68, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Asaf Berter de ESPIRITU va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ESPIRITU va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Albert Pellisa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Adrián Catoira, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Iturbide de ESPIRITU amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.