Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AMARA (1460209) - Football Club Internazionale Almería (1435292) » 692076516: T69/J4/VI

Liga 692076516 Información oficial sobre el partido 692076516 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VI.767 (15085)

Chicas Yeyé F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicas Yeyé F.C.' en el partido 2 - 3 Football Club Internazionale Almería Alineación oficial del equipo 'Football Club Internazionale Almería' en el partido
0 - 1 Rubén Osvaldo D'Urso (19')
0 - 2 Aleu Halcón (28')
Lukas Schachenhofer (32') 1 - 2
1 - 3 Raúl Antonio Castroverde (35')
Ingibjörn Pálsson (84') 2 - 3
Chicas Yeyé F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicas Yeyé F.C.' en el partido 2 - 3 Football Club Internazionale Almería Alineación oficial del equipo 'Football Club Internazionale Almería' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chicas Yeyé F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicas Yeyé F.C.' en el partido 1 - 3 Football Club Internazionale Almería Alineación oficial del equipo 'Football Club Internazionale Almería' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicas Yeyé F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 32 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 32 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Lukas Schachenhofer, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Chicas a l'empat.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Ingibjörn Pálsson de Chicas va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Chicas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pekka-Juhani Korkiala ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan Lukas Schachenhofer des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ludmił Dziatkiewicz de Chicas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Football Club Internazionale Almería

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 19, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rubén Osvaldo D'Urso es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 28, Inter va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Aleu Halcón.
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Amadeu Comí va acabar en una passada genial cap al jugador de Inter Raúl Antonio Castroverde, que va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rubén Osvaldo D'Urso va intentar anar-se'n per velocitat al minut 31 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Rubén Osvaldo D'Urso quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Urquiza. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Raúl Antonio Castroverde va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 206 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Sergio Urquiza va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eder Rubio Torrecilla va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Munib Bu Shaihrai de Inter la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.