Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Limbrull FC (994564) - Desesperao (125731) » 692076327: T69/J12/VI

Liga 692076327 Información oficial sobre el partido 692076327 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VI.763 (15081)

Castilblanco C.F. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco C.F.' en el partido 0 - 3 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
0 - 1 Eduard Toderel (42')
0 - 2 Pablo Calvache (66')
0 - 3 Marius Jicu (75')
Castilblanco C.F. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco C.F.' en el partido 0 - 3 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Castilblanco C.F. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco C.F.' en el partido 1 - 3 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castilblanco C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Castilblanco per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cirilo Urquiera, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Julio Pérez Mazo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Camille Jagtmans arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Svatoslav Kořínek va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Odón Saavedra Quijano i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Castilblanco, però el xut de Fernando Velázquez va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Paxe de Castilblanco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Desesperao

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, Desesperao es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Eduard Toderel es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pablo Calvache, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Marius Jicu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 75, i va fer pujar el 0 - 3 per a Desesperao.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Desesperao que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eduard Toderel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Gastone Pibia de Desesperao va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Sergio Vilallonga al minut 41 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Desesperao van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Gastone Pibia des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Aaron Miquel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rolando Baralt va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aaron Miquel de Desesperao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.