Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tobaretax Underground (438712) - Desesperao (125731) » 692076319: T69/J10/VI

Liga 692076319 Información oficial sobre el partido 692076319 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VI.763 (15081)

ceutiberosfootballclub Alineación oficial del equipo 'ceutiberosfootballclub' en el partido 2 - 3 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
Eduard Barniol (19') 1 - 0
1 - 1 Pablo Calvache (29')
1 - 2 Jaime Checa (30')
Surya Nukaraju (35') 2 - 2
2 - 3 Jacinto João Rosa Jesus (65')
ceutiberosfootballclub Alineación oficial del equipo 'ceutiberosfootballclub' en el partido 2 - 3 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ceutiberosfootballclub Alineación oficial del equipo 'ceutiberosfootballclub' en el partido 0 - 6 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ceutiberosfootballclub

Goles Goles

  • 139 Minuto 19 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Eduard Barniol va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Aaron Miquel per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): ceutiberosfootballc equilibrava la balança al minut 35. En Surya Nukaraju, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 el ceutiberosfootballc va posar setge sobre la defensa central visitant però en Nick Knutsson no va estar gens encertat.

Desesperao

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Pablo Calvache que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Jaime Checa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jacinto João Rosa Jesus que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Desesperao.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 25 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Sergio Vilallonga per la seva rapidesa. Al minut 25 va intentar marxar per velocitat d'en Alejandro Caunedo, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Francisco Sola es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Jaime Checa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Angelo Zagli, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 209 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Gastone Pibia? Un error clamorós seu va donar a Eduard Barniol una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Desesperao quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jaime Checa va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eduard Toderel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Gana de Desesperao es va guanyar la targeta groga merescudament.